IN DE NATUUR I.P.V. BOVEN DE NATUUR

Op jonge leeftijd was ik veel in de bossen te vinden, daar leerde ik dat alle organisme met elkaar in balans leven. Bladerresten werden opgegeten door wormen, wormen werden opgegeten door de bosdieren.

Tot mijn schrik kwam ik er op latere leeftijd achter dat het er op veel plekken in de wereld heel anders aan toe gaat. Voor dierenvoeding worden wereldwijd op grote schaal bossen gekapt & oceanen leeggevist.

Gek eigenlijk, want als je goed kijkt naar de natuur dan zie je dat juist de kleinste organismen de grootste bijdrage leveren. Wormen kunnen immers alleen al vanuit restafval de meest krachtige dierenvoeding maken.

LEREN VAN DE NATUUR

Het wordt tijd dat we niet zoeken naar nieuwe oplossing maar juist kijken naar wat er al is. Samenwerken met de natuur i.p.v. erboven willen staan. Op die manier kunnen we meer leren van de oudste biologie dan van de meest geavanceerde technologie.

Vanuit die visie is Nutri Worm geboren. Nutri Worm is gebaseerd op een simpel natuurlijk proces van hergebruik. Door insecten in te zetten om van voedselresten dierenvoeding te maken helpen we de kringloop te sluiten en creëren we een systeem dat in balans is met de natuur.

GROTE DINGEN DOEN MET KLEINE INSECTEN

Terwijl de wereldwijde voedselverspilling, vervuiling en boskap blijven toenemen, draagt Nutri Worm bij aan een oplossing om het tij te keren!

Nutri Worm is de meest duurzame en gezonde diervoeding op de markt en draagt bij aan een circulaire & lokale voedselproductie die goed is voor mensen, dieren & de natuur.

Sluit jij je aan bij onze beweging en mijn missie?

Met elke kilo die je bij ons koopt, zet jij 10 kilo voedselafval om in hoogwaardige diervoeding!

HOW ONE WORM CHANGED MY WORLD VIEW