banner-main-1fd_c747c8a6-bf33-403c-88bb-fdf6fe219bb1

Abonnement op onze Dierenvoeding? 

Zorgeloos 
Je kippenvoer & Snacks 
Thuisbezorgd

100% Zonder Zorgen

Op jouw voorwaarden!

Vanaf heden kun je een abonnement nemen op onze Dierenvoeding! Dat betekent dat je een periode kan kiezen en dat wij vervolgens binnen deze periode automatisch de gekozen producten leveren. 
Abonnementen worden automatisch verlengd volgens het door u geselecteerde leveringsinterval en de producten worden na elke succesvolle verlenging automatisch door de winkel geleverd.
Als u bijvoorbeeld een maandelijks abonnement kiest, dan zal het systeem elke maand automatisch een betaling plaatsen (automatische incasso) en krijgt u elke maand de producten aan huis, zonder dat u zelf de bestelling hoeft te plaatsen!
 • Kies je Periode
 • Kies je Producten
 • Bespaar 10%. Elke maand weer!

  Door een leveringsperiode te kiezen bespaar je automatisch en standaard 10% op al onze producten!
 • Zorgeloos Thuisbezorgd

  Nadat je de periode hebt gekozen heb je er geen omkijken meer aan. Wij zorgen dat je de gekozen producten ontvangt. Je hoeft niet telkens te kijken of je nog genoeg voer hebt. Je dieren hebben nu altijd genoeg!
 • Geen Gesleep met Grote zakken

  Niemand sleept graag met grote zakken voer in de winkel, naar de auto, naar de schuur etc. 
  Nu ontvang je gewoon de zakken van maximaal 10kg thuis. Dat scheelt tijd en moeite!
 • Makkelijk Aan te passen

  Je zit nergens aan vast en je kan je abonnement op elk moment stopzetten, pauzeren of wijzigen!
  Heb je voer over en wil je liever elke 5 weken een zak ontvangen i.p.v. elke 4 weken? Geen enkel probleem. Dit kun je makkelijk aanpassen in je account!
whatsapp-image-20220722-at-21552-pm-1673606249904

Kan ik een abonnement pauzeren of opzeggen?

Ja, natuurlijk. U kunt een abonnement op elk gewenst moment pauzeren of opzeggen in het klantenportaal, zoals te zien is in de schermafbeelding hieronder. De enige keer dat het abonnement niet kan worden geannuleerd, is als u een abonnement bent gestart waarvoor een bepaald aantal betalingen nodig zijn voordat u het kunt annuleren. Het klantenportaal is toegankelijk via de link die u hebt ontvangen in de e-mail die u is toegezonden toen u een eerste bestelling voor een abonnement in de winkel plaatste. Je hebt OOK toegang tot je abonnementen als je een account aanmaakt in je shop.

Hoe kan ik een Bezorging overslaan of verzetten?

Je kunt de lading overslaan of verzetten in het klantenportaal. Bij elke geplande levering staat een knop Betaling overslaan, waarmee je de lading kunt overslaan. U kunt de kosten opnieuw plannen door op de knop Opnieuw plannen naast de leveringsdatum te klikken.

kan ik Producten Toevoegen?

Natuurlijk. U kunt producten toevoegen aan uw abonnement in het klantenportaal. Klik gewoon op de knop Bewerken in de productkaart en bewerk, verwijder of voeg producten toe aan uw abonnement.
Wat gebeurt er als de betaling niet kan worden verwerkt?
Als het abonnement niet kan worden verlengd omdat een betaling niet kan worden verwerkt, ontvangt u een e-mail met een link waar u uw betaalmethode veilig kunt bijwerken.
Hoe ziet het Portaal eruit?
Abonnement_voorbeeld_Edward_Nutri_Worm
Wat zijn de Betaalmethodes? Hoe Werkt de Betaling?
Je kunt de auto-betaal functie gebruiken als je Shop Pay, Google Pay of een Creditcard hebt. 
De betaling wordt verwerkt per periode die je zelf hebt gekozen. Dit kun je elk moment aanpassen. Je ziet er niet voor een bepaalde periode aan vast. 
Ik heb een waardebon die ik wil inleveren kan dat in combinatie met een abonnement.
Met een abonnment ontvang je standaard 10% korting bij elke aankoop. Bij elke levering ontvang je deze korting dus weer.
Een waardebon werkt slechts een enkele keer. Daarom werken de twee niet in combinatie.  
Bovendien kunnen wij geen korting op korting geven. Ik hoop toch er ooit zelf ook nog iets aan over te houden. 
Om deze redenen werkt een waardebon niet in combinatie met een abonnement. Wil je alsnog graag gebruik maken van de waardebon dan kan dit door een eenmalige aankoop te plaatsen. Daarmee plaats je een bestelling buiten je abonnement om. 

Andere Vraag?
Neem Contact op met Janmar Katoele.
Via email info@nutriworm.eu
Via Whatsapp of telefoon op +31620446894
Hoe Begin ik?
Kies een van onze producten hieronder en selecteer Abboneer & Bespaar. Kies een interval/periode. Vul je gegevens in. Binnen een paar minuten ben je klaar!