STAAN WE ALS MENSHEID BOVEN DE NATUUR?

Biologie is de beste Technologie

Nutri Worm verminderd voedselverspilling door voedselresten om te zetten in een complete dierenvoeding.

Nutri Worms (larve van de zwarte soldaatvlieg) zijn in staat elke soort organisch afval om te zetten in hoogwaardige voedingstoffen.  De wormpjes worden vervolgens geoogst en gedroogd om zoveel mogelijk voedzame eigenschappen te behouden. Alle Nutri Worms worden hier in Nederland geproduceerd op basis van lokale reststromen.

Nutri Worm verminderd afval dat op stortplaatsen terechtkomt door voedselafval van lokale restaurants en supermarkten te upcyclen. Dit vermindert de output van methaangas en CO2!

Voor elke kilo die je bij ons koopt, zet jij 20 kilo voedselafval om in hoogwaardige diervoeding!

Klein is de grootste oplossing!

Mijn missie : Nutri Worm is geboren uit de wens voor een duurzame toekomst. Wij willen de natuurlijke processen terugvinden in onze dierenvoeder productie. Dierenvoeding maken die niet alleen goed is voor dieren maar ook voor de planeet! 

Door Nutri Worm steeds grootschaliger te kweken laten we meer vissen in de oceanen zwemmen en geven wij oorspronkelijke natuur meer ruimte. Zo dragen we bij aan de biodiversiteit.

Dat allemaal terwijl we tegelijkertijd bergen voedselafval recyclen en een geweldig en voedzaam diervoeder op de markt brengen!

We zijn overtuigd dat dit concept de liefde voor onze planeet waardig is!