Waarom de planeet Nutri Worm nodig heeft

25

25 MILJOEN TON AAN ZEEDIEREN worden jaarlijks gevangen om verwerkt te worden tot vismeel om kweekvis te voeden. Dit is ronduit schandalig omdat vis zich volwaardig kan voeden op insecten waardoor we de druk op de oceaan verkleinen.

100

100 MILJOEN HECTARE VOOR SOJATEELT waarvan 78% genetisch gemanipuleerd en waarvan het grootste deel naar veevoer gaat. Jaarlijks wordt er steeds meer regenwoud en oerbos gekapt om te voldoen aan onze soja behoefte. Belachelijk aangezien we soja kunnen vervangen met insecten.

Meer voeden met minder impact op de wereld

Duurzaam & Circulair

Onze wormpjes voeden zich met veel verschillende voedselresten. De wormpjes dienen vervolgens als dierenvoeding. Door het voeren van Nutri Worm help jij voedselresten om te zetten naar hoogwaardige dierenvoeding!

Meer Gezondheid

Bevat 75x meer calcium dan meelwormen! Calcium draagt bij aan sterke, gezonde eieren & sterke botten! Bovendien zorgen de anti-microbiële eigenschappen van onze wormpjes bij kippen voor een versterkt immuunsysteem!

Enorm Krachtig

Nutri Worm is enorm rijk aan eiwitten (minimaal 40%)
Eiwitten leveren energie voor de kippen, zijn nodig voor de eierproductie en dragen bij aan een mooi verenpakket!

ONTDEK ONZE DUURZAME DIERVOEDER PRODUCTIE

Nutri Worm

Het beste voor je dier

Het betere voor de wereld

Jouw eigen zak Nutri Worm draagt bij aan..

  • Een duurzame wereld
  • Sterke eierschalen
  • Verminderd verenpikken
  • Goed werkend immuunsysteem
  • Een mooier verenpakket
Koop een Zak

Een super goed product en vooral zeer duurzaam en dat is voor mij persoonlijk heel belangrijk! Plus ze zijn heel gezond voor mijn kippen, veel calcium en dierlijke eiwitten dus gegarandeerd lekkere eieren! Een gezonde en lekkere snack om kippen en kuikens tam te maken 👌👌👌👌

Ben Crocaerts, Wyandotte fokker

Gezonde en Blije Kippen

Insecten zijn een essentieel onderdeel van kippenvoer. Kippen zijn alleseters en hebben behoefte aan zowel plantaardige als dierlijke voedingsbronnen. Door kippen alleen plantaardig voedsel te geven kan een gebrek ontstaan aan belangrijke voedingstoffen zoals aminozuren.
Nutri Worm zit propvol belangrijke voedingstoffen die zorgen voor een optimale gezondheid van je kippen. Kippen zijn er gek op!

Bekijk onze producten

Hoe één wormpje mijn leven heeft veranderd

Mijn VerhaalMijn MissieKoop Nutri Worm