WAAROM DE PLANEET NUTRI WORM NODIG HEEFT

25

MILJOEN TON AAN ZEEDIEREN worden jaarlijks gevangen om verwerkt te worden tot vismeel om kweekvis te voeden. Dit is ronduit schandalig omdat vis zich volwaardig kan voeden op insecten waardoor we de druk op de oceaan verkleinen.

100

MILJOEN HECTARE VOOR SOJATEELT waarvan 78% genetisch gemanipuleerd en waarvan het grootste deel naar veevoer gaat. Jaarlijks wordt er steeds meer regenwoud en oerbos gekapt om te voldoen aan onze soja behoefte. Belachelijk aangezien we soja kunnen vervangen met insecten.
Farm Chicken

GEZONDE & BLIJE DIEREN

Insecten zijn een essentieel onderdeel van kippenvoer. Kippen zijn alleseters en hebben behoefte aan zowel plantaardige als dierlijke voedingsbronnen. Door kippen alleen plantaardig voedsel te geven kan een gebrek ontstaan aan belangrijke voedingstoffen zoals aminozuren. 

Nutri Worm zit propvol belangrijke voedingstoffen die zorgen voor een optimale gezondheid van je kippen. Ohja, kippen zijn er gek op!

 VOEDING MET EEN POSITIEVE IMPACT

sustainability-1672290372640

Duurzaam & Circulair

Onze wormpjes voeden zich met veel verschillende voedselresten. De wormpjes dienen vervolgens als dierenvoeding. Door het voeren van Nutri Worm help jij voedselresten om te zetten naar hoogwaardige dierenvoeding!
health-1672290716502

Meer Gezondheid

Bevat 75x meer calcium dan meelwormen! Calcium draagt bij aan sterke, gezonde eieren & sterke botten! Bovendien zorgen de anti-microbiële eigenschappen van onze wormpjes bij kippen voor een versterkt immuunsysteem!
muscle_4x-1672290372638

Enorm Krachtig

Nutri Worm is enorm rijk aan eiwitten (minimaal 40%) Eiwitten leveren energie voor de kippen, zijn nodig voor de eierproductie en dragen bij aan een mooi verenpakket!

Nutri Worm

Het beste voor je dier

Het betere voor de wereld

Jouw eigen zak Nutri Worm draagt bij aan..
  • Een duurzame wereld 
  • Sterke eierschalen
  • Verminderd verenpikken
  • Goed werkend immuunsysteem
  • Een mooier verenpakket
productfinalimg-1672292897731

Hoe één wormpje mijn leven heeft veranderd