Which Insects Are The Best Food For My Aviary Birds?

Welke Insecten Zijn Het Beste Voer Voor Mijn Volierevogels?

Vrijwel alle vogels en ook volierevogels besteden veel tijd aan het zoeken naar wormpjes en vliegen, zij weten namelijk instinctief dat ze waardevolle voedingsstoffen bevatten. Sterker nog; Veel vogelsoorten kunnen simpelweg niet worden grootgebracht zonder insecten!
Hoe begin je met Kippen? Complete Gids voor kippenhouders Reading Welke Insecten Zijn Het Beste Voer Voor Mijn Volierevogels? 2 minutes Next Welke Vissoorten Eten Insecten?


Insecten zijn rijk aan dierlijke eiwitten en deze bevatten meer essentiële aminozuren dan plantaardige eiwitten.

Hermetia Illucens voor je Volièrevogels

Van alle insecten is de Hermetia Illucens ofwel Nutri Worm het meest duurzaam omdat deze wordt grootgebracht op basis van reststromen uit de voedingsmiddelenindustrie en restaurants.  Hierdoor verminderd de CO2 uitstoot en draagt u bij aan een circulaire en dus duurzame voedingscyclus.

Gezonde vogels

De hermetia illucens ofwel calcium worms of nutriworms bevat minstens 75 x meer calcium dan meelwormen. Calcium is belangrijk voor de algemene gezondheid van de vogel en essentieel voor de ontwikkeling van sterke & gezonde eieren en natuurlijk voor een gezonde ontwikkeling van botten.

Mooie vogels

Daarnaast dragen deze insecten door de hoge hoeveelheid eiwit en volledige profiel aminozuren bij aan een mooi verenkleed! De enorm hoge hoeveeheid eiwit helpt je vogels om te groeien en zijn belangrijk voor energie, spiergroei en de ontwikkeling van een mooi verenkleed.

Probeer zonder risico

Wij geloven dermate in onze insecten dat u ze zonder risico mag uitproberen. Houden uw vogels toch niet van Nutri Worm dan krijgt u uw geld terug!

Nutri Worm is onder andere geschikt voor de volgende (exotische) volière soorten: boomklevers, blauwborsten, kwikstaarten, baardmannetjes, parkieten, kanaries en de diamantduiven.

Door te kiezen voor dit product kies je zowel voor de gezondheid van je dieren als voor een product die bijdraagt aan de instandhouding van onze mooie planeet!