Reviews

Based on 229 reviews
96%
(220)
2%
(5)
1%
(2)
0%
(1)
0%
(1)
V
Nutriworms
Veronik Hamelrijk

Mijn kippen vinden het heerlijk voeder!

H
Nutriworms
Hutten Sylvia

Mijn kippen zijn er dol op.

J
Nutriworms
Jane Brommet
Opgepimpte chicks

Ja dat zijn ze nu. Mijn kipjes komen uit n kippenfarm. Ze zijn meestal bijna 2jr oud en bijna kaal...
Én dan neem ik ze mee en ga aan de gang. Nutriworm dus..
Én het werkt. Na een tijdje zie je dat ze weer mooi in de veren komen en zelfs af en toe n eitje leggen. Ik voer ze 3x p dg in hun grote ren en zie ze blije chicks worden..
Advies via kippenforum is handig ivm op tijd ontwormen etc.
Maar zonder nutriworm geen mooie opgepompte chicks die gewoon mogen scharrelen met én zonder n blij ei

J
Nutriworms
Jeannette
Wormen van de soldaatvlieg

Onze krielen zijn superdol op deze lekkernij...komen hard aangerend als ik me laat zien tussen de bedrijven door want dan weten dat ze wat krijgen...ze lijken ook vrolijker, mooier en fitter te zijn nadat ik hiermee begonnen ben..de eitjes hebben een stevigere schaal en ook leggen ze er meer!

H
Nutriworms
Helen Meijer
Kippen en egels genieten

De kippen eten ze al langere tijd, maar nu krijgen de tuinegels ze ook. Elke avond worden de nutriwormen met smaak opgegeten.

M
Nutriworms
Marielle
The chickens love it !

De nutriworms worden letterlijk & figuurlijk uit de hand gegeten. Moet dus wel een super lekkere traktatie voor ze zijn. Score 10 op 10 :)

m
Premium Kippenmix
marijke CREVECOEUR
per abuis 5 sterren gegeven

bij mijn vorige zojuist gegeven recensie bleken 5 sterren te staan wat niet mijn bedoeling was' Het hadden er drie moeten zijn

E
Nutriworms
Ellen Kleywegt
Nutriworms

Geweldig, kippen zijn er dol op

R
Nutriworms
Ria Rikhof
Smakelijk

Mijn kippen vinden de nutriworm heel erg lekker. Ze komen snel aanrennen als ik de wei in kom. Snel beloon ik ze met een handje nutriworm.

Top

Onze kippen zijn dol op dit voer!

top voeding

Ik merk dat mijn kippen alles opeten en de ei schaal harder is . als je wilt gezond eten en gezonde eigen krijgen vindt ik dat een prima investering . Levering is ook top !

R
Nutriworms
Ruth Meerding
Snackattack

Zelfs de kuikens van 4 weken oud smullen van hun dagelijkse avond snack Nutriworms

J
Premium Kippenmix
Jacqueline

Premium kippenvoer!

S
Kippen Voordeelpakket
Sylvia De Klonia

Mijn meisjes zijn dol op het voer , zijn super actief en leggen geregeld een ei, superblij mee

Niks verspillen

Mijn 3 kippen zijn gek op dit strooivoer. 1 kip prefereert zelfs de strooimix boven de Nutri wormen. Ik geef ze 2 keer per dag een bakje vol en dat wordt helemaal opgegeten. Blijft zelfs geen korrel over voor de mussen. Prima voer!

A
Nutriworms
Arjette Wielsma
Top snack voor onze Brahma’s 🥰

We willen graag meewerken aan een circulaire stroom en hebben na een gratis proefje te hebben van www.dekippenclub.nl direct een zak Nutriworms besteld. Onze kippies zijn er dol op! 😍🙏🏻🍀

Kippen kijken me aan alsof ze er zin in hebben en staan popelend rond om mij heen te wachten tot ik iets ervan maar laat vallen. Dan is het haast al op voordat het de kans heeft om te rusten op de grond. Ik ben ook niet bang om dit door de ren te strooien zodat ze lekker kunnen scharrelen. Alleen de aardappelschijfjes tenminste ik denk dat dit op basis van aardappel is blijven langer liggen tot ze wat zachter zijn denk ik zo. Maar ook die vind ik niet terug bij het schoonmaken van de ren.

Ik heb nog andere legkorrel maar ze pikken deze er eerst feilloos uit de andere blijft een tijdje liggen voordat ze uiteindelijk deze ook op eten. Hoe weet ik dat omdat de korrel verschillen in kleur die blijft liggen is dof en lichter van kleur.. ik heb ze bewust gemengd om te kijken of het een verschil uitmaakt. Ja dus!
De legkorrel van jullie ziet er fris glanzend groen uit en het ruikt ook beter.

D
Premium Kippenmix
Dennis Obbels
Top!

Super product

Top product

Zins ik over ben op nutriworm circulaire legkorrel doen mijn kippen het veel beter op. Goede gezondheid en het eieren leggen. Uiteraard gebruik ik niet alleen de legkorrel maar ook de strooimix de nutriworm en de premium mix met insecten. Uiteraard zeer tevreden.

B
Nutriworms
Betty Brouwer
Goed krachtvoer

Wij gebruiken nu ruim een jaar dit krachtvoer voor onze kippen ( 7 hennen en een haan).
Ze vinden het erg lekker en de kippen zien er goed uit.

H
Nutriworms
Hilda van der Weg
Super

Het is voor mijn Serama kippetjes het hoogtepunt van de dag als ze een bakje van deze heerlijke wormpjes krijgen. Mooie grote verpakking en uitstekende kwaliteit.

L
Kippen Voordeelpakket
Lonneke Huijgevoort, van
rig

Het is de bedrijfsfilosofie die me vooral aanspreek, maar ook de bestellingen worden steeds keurig geleverd. Het voer is prachtig dat de kippen graag eten, maar de mussen, de cavia en het konijn in de kippenkooi trouwens ook😉
Voor de kippen (en de merels) zijn de wormen favoriet, maar die gebruiken we als extra bijvoeding. Of om ze de ren in te lokken na een zandbad in de tuin. Zo grappig hoe ze aan komen rennen!

Premium Kippenmix

Pakketje zoek

Ook deze maand bestelling gedaan. Maar helaas was mijn pakket zoek bij DHL. Maar dat mocht de pret niet drukken ,want de eigenaar van nutriworm zende weer een nieuwe pakket op. En gelukkig werd dat snel geleverd.
En mijn kipjes waren natuurlijk ook weer tevreden.

Top service bedankt!!!!